Ga naar hoofdinhoud

WERKWIJZE

Uitgaan van je eigen vertrouwen is wellicht de grootste schat

Werkwijze

Ieder mens is uniek en beschikt over een innerlijke kracht en wijsheid. Deze komen vanzelf bovendrijven wanneer je dichtbij jezelf leeft. Een hulpvraag mag maar is niet noodzakelijk. Blokkades die in het onderbewuste aanwezig zijn zullen zich vanzelf kenbaar maken.

Ik werk vanuit een holistische benadering. Fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Ik werk niet volgens een standaard stappenplan maar vanuit het hier en nu.

Tijdens een intakegesprek bekijk ik of ik iets voor je kan en mag betekenen als complementair therapeut. In dit gesprek nemen we de tijd zodat je een beeld kan vormen of mijn werkwijze je aanspreekt en het goed voor je voelt om een eventuele vervolgafspraak te maken.

Een consult duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Ik kijk in het moment wat er nodig is en werk met veel verschillende werkvormen. Het kan voorkomen dat een consult uitloopt. Ik bereken maximaal een tarief van anderhalf uur per consult.

Back To Top