skip to Main Content

TARIEVEN

Tarieven

Kennismakingsgesprek
Per gesprek: € 30,-
reserveer of bel direct 06-82001203

Consult
Uurtarief: € 75,-
reserveer of bel direct 06-82001203

Praktijk
Alle consulten vinden plaats in mijn praktijkruimte.

Betaling van het consult kan contant of binnen 14 dagen via een factuur. Na ieder consult ontvang je een factuur per e-mail, die ingediend kan worden om voor eventuele vergoeding in aanmerking te komen.

De tarieven zijn inclusief mailcontact, gespreksverslagen en administratieve werkzaamheden. Voor bedrijven is het uurtarief € 110,-.

Vergoeding

Als geregistreerd therapeut word ik door meerdere zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Zie hiervoor: Vergoeding.

Groepstherapie, inspiratieweekends, workshops, meditatiebijeenkomsten worden echter niet vergoed.

Afspraak afzeggen
Kun je om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan minimaal 24 uur van tevoren.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier, per mail of 06-82001203.

Vergoeding
Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de consulten van Spiegelpalet. Hier vind je de actuele lijst zorgverzekeraars (onder CAT vergoedbaar). De prestatiecodes die zorgverzekeraars hanteren, die Patricia van Boxtel toegewezen door CAT zijn:
24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie
24005 Overige natuurgeneeskunde

Ik ben met praktijk Spiegelpalet erkend zorgverlener met AGB codes, ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT vergoedbaar. Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl. Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: beroepscode

 

Back To Top