Ga naar hoofdinhoud

VOOR WIE

Kom weer thuis in jezelf

Voor wie

Wanneer je jezelf niet leeft of delen van jezelf niet omarmt, krijg je signalen. Deze signalen kunnen zich op verschillende manieren uiten. Bijvoorbeeld in de vorm van onvrede, weinig energie, lichamelijke ongemakken, angst of stress.

Spiegelpalet helpt volwassenen, jongvolwassenen en kinderen te herinneren om weer thuis te komen in zichzelf.  Om juist te stoppen met het harde werken.

Wanneer je helemaal jezelf bent, ervaar je rust, vrijheid en stilte. Niet afgeleid door verwachtingen, herinneringen, angst voor de toekomst en invloeden van buitenaf.

In mijn praktijk komen vooral mensen die te maken hebben met hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, ASS spectrum en ADHD. Mensen die buitensporig aangesproken worden op hun aanpassingsvermogen waardoor het contact met zichzelf langdurig verstoord is.

Als natuurlijk combineer ik mijn eigen doorleefde ervaring met mijn complementaire werkervaring en kennis om je te kunnen begeleiden. Zodat je jezelf weer mag gaan herinneren wie je bent door vrij te denken vanuit je hart, te leven vanuit je waarheid en vrede te sluiten met het heden.

Back To Top