skip to Main Content

In gesprek met mijn Ikken

Workshop

Datum: 28 maart 2020
Kosten: € 75 incl btw
Locatie: Kind Centrum de Graaff, Gasthuishoeve 3, Grave

Op 28 maart organiseren wij ( Patricia van Boxtel, www.spiegelpalet.nl en Debby de Haas, www.debbydehaas.nl ) de workshop: “In gesprek met mijn Ikken” ofwel voice dialogue / stemmendialoog.

Voice dialogue is een effectieve methode om meer inzicht te krijgen in je innerlijke stemmen. Deze stemmen spelen bewust of minder bewust een grote rol in je relaties en leven. Enkele voorbeelden zijn het innerlijke kind, de criticus, de drammer, perfectionist of controleur. Het zijn de stemmen die jezelf voortdurend bekritiseren, afkeuren of zorgen voor een bovenmatige controle.

Zij kunnen een behoorlijk impact op je leven uitoefenen en je verkrampen zodat je onvoldoende tot ontspanning komt. Hoewel deze beschermingspatronen functioneel waren in het verleden, zie je vaak dat ze in de weg gaan zitten en niet meer bijdragen aan jouw ontwikkeling en groei.

Door met de verschillende stemmen in jezelf in gesprek te gaan krijg je inzicht. Je leert je verborgen kanten beter kennen en ervaart welke impact dit op jou heeft in verschillende situaties. Je gaat leren bewuster keuzes te maken en zal jezelf vrijer gaan voelen. Je wordt een goede manager van je mogelijkheden. Ook het werken met je kwetsbaarheid en kracht gaat heel goed met deze werkvorm.

Wil jij:

  • Af van die kritische stemmen in je hoofd
  • Meer rust en ontspanning ervaren
  • Een burn-out voorkomen, door controle los te laten
  • Leren om bewuster keuzes te maken
  • Beter slapen
  • Dichter bij je gevoel komen en een manager van je eigen leven te worden

Dan is deze workshop iets voor jou!

Back To Top